Jag planerar just nu mitt eget bröllop, och bloggar därför om allt dom handlar om bröllopp, bröllopsresor, bröllop utomlands samt annat som hör en bröllopsfest till.

Saturday, August 28, 2010

Ballonger


Jag har ju redan tidigare varit lite inne på att ha ballonger på bröllopet, och den tanken har jag fortfarande... Men visst är hjärtformade ballonger lite mer lämpliga för just bröllop än vanliga runda?

(bildkällan)

Thursday, August 26, 2010

Gammaldags


Det är tur att internet finns alltså. Annars hade jag gått miste om många bra ideer, som jag nu stöter på, på olika bloggar.
Som att ta gammaldags bilder med en riktig, gammal kamera.

Det blir ju så fint!

(bildkällan)

Tuesday, August 24, 2010

Vad händer då med mitt eget bröllop?




Som ni kanske märkt har jag inte bloggat särskilt mycket om mitt eget bröllop, så jag tänkte kort berätta vad jag sysslar med just nu. Jag håller nämligen på att planerar menyn, samt tårtdekorationerna!
Vi kommer troligtvis att ha mer än en tårta, så det kommer troligtvis att finnas fler än en dekoration, och jag funderar på om det vore kul att ha åtminstone en lite humoristisk.

Vad tycker ni? Personligen så tycker jag inte bröllop behöver vara jätteallvarliga hela tiden!

(bildkälla 1, 2 och 3)

Annorlunda brudbukett

Den här bruden har verkligen en annorlunda brudbukett, och fast jag nog inte skulle välja något liknande själv, tycker jag det är jättecoolt! Annorlunda är alltid bra, och denna bukett stämde dessutom in väldigt bra på bröllopet, färgmässigt.

(bildkällan)

Friday, August 20, 2010

Fin bröllopsbild


Kul ide!

Att man kan ha en fläta som brud har jag faktiskt aldrig tänkt på innan jag såg den här bilden. Men det är ju faktiskt jättefint, och så ser man lite annorlunda ut än andra brudar. Kanske något jag borde överväga?

Tuesday, August 10, 2010

Drömlika skor

Något som jag tycker är ganska svårt när det gäller bröllopsutstyrseln är själva skorna. Jag tycker nämligen att de flesta vita skor är ganska fula, så jag har inte alls vetat vad jag vill ha för skor. Idag såg jag dock en bild på dessa, som jag tycker är jättesöta!

(bildkällan)

Monday, August 9, 2010

Underbar bröllopsbild

Älskar att de har med ballonger på denna bild. Det ska jag nog ha på min med! Det gör allt lite roligare liksom....

(bildkällan)