Jag planerar just nu mitt eget bröllop, och bloggar därför om allt dom handlar om bröllopp, bröllopsresor, bröllop utomlands samt annat som hör en bröllopsfest till.

Tuesday, August 30, 2011

Bra destinationer för bröllopsresor

När det gäller bröllopsresor är ju förstås smaken som baken, men här kommer några av mina egna tips för bra bröllopsresedestinationer:

Seychellerna och Maldiverna, som är riktiga paradisöar och perfekta för de par som enbart vill ägna sig åt varandra. Det finns dock inte särskilt mycket annat att göra här, så blir ni uttråkade lätt, bör ni överväga något annat.

Paris, den enda staden som jag tycker passar för en bröllopsresa. Det är ju trots allt den mest romantiska staden i hela världen, för att inte tala om alla vackra ting och god mat man hittar här.

Även Monaco, i Sydfrankrike, som annars mest är en känd destination för casinoresor, är ett utmärkt val, då detta land är oerhört fint. Det är även nära till Toscana och Provence om man vill passa på att se dessa natursköna områden samtidigt.

Öarna i Karibien. Vilken som helst av dem, egentligen. Lite mer hålligång än på Seychellerna och Maldiverna, men ändå relativt lugnt och fridfullt. Och stränderna är gudomliga!

En kryssning i Karibien eller t.ex. i Medelhavet är också ett bra val för de par som har svårt att koppla av och varva ner. På ett kryssningsfartyg måste man nämligen ta det lugnt, eftersom man inte har något annat val!

(bildkällan)

Friday, August 12, 2011

Ny favoritblogg




Jag har hittat en ny favoritblogg när det gäller svenska bröllopsbloggar. På Lina och Per hittar man massvis med mycket fina bröllopsrelaterade bilder, se bara på de ovan (som alltså är från denna blogg). Rekommenderas för bröllopsfantaster!

Kate Moss bröllop













Hon gifte ju sig med sin Jamie Hince tidigare i sommar, och nu har bilder publicerats av US Vogue. Ni som vill se mer bilder bör därför köpa septembernumret av denna tidning.