Jag planerar just nu mitt eget bröllop, och bloggar därför om allt dom handlar om bröllopp, bröllopsresor, bröllop utomlands samt annat som hör en bröllopsfest till.

Tuesday, January 22, 2013

Färgglada bröllopstårtor

Låter kanske som en lite knasig ide, för de flesta kör ju nästan med automatik med en vit variant. 

Men jag tycker faktiskt att riktigt färgglada bröllopstårtor (och då menar jag bröllopstårtor med massvis av olika färger i), kan vara mycket charmiga, framför allt om man väljer att låta bröllopet låta i vitt i övrigt. Bröllopstårtan blir då ett mycket fint blickfång, och blir även väldigt minnesvärd. Här kommer några exempel på riktigt fina, färgglada bröllopstårtor, som den som gillar ideen kan använda som inspiration:



(bildkälla 1, bildkälla 2 och bildkälla 3)

3 comments:

  1. Ett litet tips www.your3dprint.se

    ReplyDelete
  2. Vilken fin blogg du har! Det är jättekul att googla weddingcakes! Vi kommer köra på en chokladbrun med gula rosor och kanske lite modellerade småfåglar på =)

    http://therese-brollopstankar.blogspot.se/

    ReplyDelete
  3. Succéprogrammet "Kan du slå en pensionär?" (SVT1) söker duos till en andra säsong!

    Vi söker ett kärlekspar som är medvetna om att de lever ohälsosamt och vill ändra på det inför det stundade bröllopet och för resten av deras liv. Till deras hjälp kommer de få två coacher i form av vältränade och sunda pensonärer som kommer hjälpa dem att komma igång med träning och hälsosam kost. Efter flera veckors stenhård träning kommer de få möta en pensionär i en tävling för att se om de kan slå en pensionär. För att se avsnitt från förra säsongen: www.svtplay.se

    Om ni tycker att detta låter intressant och passar in på er (eller på någon ni känner), tveka in att höra av er till mig - om inte annat bara för att få veta mer om programmet.
    Ni kan maila in ert intresse till sandra.lindqvist@jarowskij.se eller slå en signal på 08-50 30 78 56.

    Varma hälsningar,
    Sandra Lindqvist
    Casting/Research
    Jarowskij

    ReplyDelete