Jag planerar just nu mitt eget bröllop, och bloggar därför om allt dom handlar om bröllopp, bröllopsresor, bröllop utomlands samt annat som hör en bröllopsfest till.

Monday, July 18, 2011

Bröllop på Långbro Värdshus

Att hitta lokal till bröllopet är inte alltid helt lätt. Ska man ha catering eller ha festen på en restaurang? Är det lätt att ta sig från vigselplatsen till festlokalen? När får man tillgång till lokalen? Vad ingår och vad måste man ha med sig?

Långbro värdshus är ett mycket bra alternativ att ha bröllopsfesten på. De arrangerar bröllopsmiddag för både små och stora bröllop, servicen är mycket god och maten är utsökt. Beroende på sällskapets storlek finns olika privata rum att hyra så att festen inte störs av andra gäster, det största av dessa rymmer mellan 50 och 100 personer och då får ni hela övervåningen helt för er själva. Om vädret tillåter kan också fördrinken och tilltugget med fördel avnjutas i parken i anslutning till festlokalen.

Bröllopsmenyn komponerar ni själva där ni får välja mellan olika rätter och menyförslag som värdshuset erbjuder. Det blir en trerättersmiddag som avslutas med kaffe och bröllopstårta. Långbro Värdshus hjälper till med tårtan och det finns en rad olika varianter som ni får välja mellan, vad sägs till exempel om chokladmarängbotten med vit chokladmousse med hallon och rabarberkompott som fyllning? Vinutbudet förändras ständigt och ett dryckespaket anpassas efter både smak och plånbok.

Långbro Värdshus ligger i Långbro park i Älvsjö och är bland de vackrast belägna av alla restauranger i Stockholm.
Tidigare var parken en del av Långbro Sjukhus och värdshuset ligger i den före detta överläkarbostaden. Namnet härstammar från den 200 meter långa kavelbron som tidigare gick till den före detta Brännkyrkasjön.

Långbro Värdshus drivs av Fredrik Eriksson, ordförande i föreningen Årets Kock och han har en rad utmärkelser. Bland annat blev Fredrik Årets Kock 1987 och han har blivit utsedd till Kockarnas Kock två gånger. De bakar brödet själv, stoppar sina egna korvar och gör sina egna desserter. All mat är egenproducerad så kvalitén är genomgående mycket hög och resultatet blir superb mat.

Långbro ger helt enkelt en bröllopsfest som ni aldrig glömmer!

No comments:

Post a Comment