Jag planerar just nu mitt eget bröllop, och bloggar därför om allt dom handlar om bröllopp, bröllopsresor, bröllop utomlands samt annat som hör en bröllopsfest till.

Tuesday, October 4, 2011

Tips för dig som vill ha ett annorlunda bröllop

Man hör ofta att många drar sig för att gifta sig, eftersom de inte gillar vissa delar av det som traditionella kyrkbröllop innebär. Men glöm inte att det verkligen inte finns något som säger att man måste gifta sig på traditionellt vis. Istället är det ju din stora dag det rör sig om, och ingen annans, så du kan egentligen göra precis vad du vill.

Om du skulle vilja ha ett annorlunda bröllop, rekommenderar jag att du börjar med att tänka efter vad du verkligen gillar. Har du eller den du ska gifta dig med ett speciellt intresse, något ni verkligen ägnar mycket tid åt eller liknande? Det kan i så fall vara en mycket bra utgångspunkt.

Har ni annars något ställe som är speciellt för er? Antingen i Sverige eller utomlands? Även det kan vara en bra ledtråd i så fall?

Om inget av ovanstående ger dig några ledtrådar, kan du även börja fundera på vad du faktiskt gillar med traditionella bröllop. Finns det något du kan tänka dig i dem? Vad exakt är det som stör dig, och som skulle kunna plockas bort och ersättas med annat?

Tryter det fortfarande med ideer, finns det även gott om bra bröllopssidor, forum och bloggar där man kan få ideer gällande det mesta.

Men det viktigaste av allt är att man inte känner sig tvingad att göra en massa saker på ett visst sätt. Ditt eget bröllop får lov att vara precis så annorlunda som du själv vill!

(bildkällan)

No comments:

Post a Comment