Jag planerar just nu mitt eget bröllop, och bloggar därför om allt dom handlar om bröllopp, bröllopsresor, bröllop utomlands samt annat som hör en bröllopsfest till.

Tuesday, October 25, 2011

Tips på bröllopspresenter

När man som gäst ska på bröllop är ett av de vanligaste bekymren man har vad man ska ta med sig för bröllopspresenter till brudparet. En bröllopspresent vill man ju nämligen ska vara ett minne för livet för brudparet, och något som de gärna behåller väldigt länge.

Idag är det relativt vanligt att brudparet önskar sig specifika bröllopsgåvor. Detta kan göras på många olika sätt, t.ex. att man registrerar sig för bröllopsgåvor hos en viss butik eller nätbutik, eller att man helt enkelt informerar gästerna om sina önskemål på annat vis. Om brudparet önskat sig något, är det bäst att hålla sig till dessa bröllopsgåvor, men om du är bjuden på ett bröllop där brudparet inte gjort det, kommer här några bra brölloNpspresent tips som förhoppningsvis kan vara till hjälp:

Bröllopspresent upplevelse

Upplevelser blir allt mer populära som presenter, inte bara som bröllopsgåva, utan även för t.ex. födelsedagar och liknande. Det är därför ett alldeles utmärkt tips på bröllopspresent, om ni kan komma på en upplevelse som ni tror att brudparet verkligen skulle uppskatta. Om ni inte alls vet vad brudparet gillar, är en bröllopspresent upplevelse dock inte en bra ide.

Spa- eller massage

En form av bröllopspresent upplevelse, förstås, men eftersom det inte är något lika spännande som t.ex. bungyjump eller liknande, är det många som glömmer bort att det kan vara skönt för brudparet att skämma bort sig lite efter bröllopet med trevliga behandlingar. Brukar alltid uppskattas, och är därför ett utmärkt förslag på bröllopspresent!

Något till hemmet

Champagneglas, bäddsett, serviser och liknande är traditionella bröllopspresenter, som dock fortfarande funkar och uppskattas av många brudpar. Inte en särskilt rolig bröllopspresent kanske, men det är ju inte alla som vill ha roliga bröllopspresenter heller. Att ge brudparet något till hemmet är en praktisk och bra bröllopspresent, men detta förutsätter att du vet lite om deras smak och vad de redan har, så detta är inte något som passar alla.

Personliga bröllopspresenter

Om du har en nära relation till brudparet, är även personliga bröllopspresenter, i form av bilderböcker, kollage, filmer och liknande trevligt. Kräver dock ofta att du pysslar lite själv, men numera finns det även många företag som kan hjälpa dig med detta, om du inte är så pysslig av dig.

(bildkällan)

No comments:

Post a Comment